Begeleiding

Home » Diensten » Begeleiding
Begeleiding

Bouwadvies Zeeland kunt u voor verschillende soorten van begeleiding inschakelen. We zetten ze voor u op een rij.

Procedure begeleiding
Wij coördineren, overleggen en houden de planning van het traject goed in de gaten. Door onze goede contacten bij de gemeente en een uitgebreid netwerk verloopt dit traject vloeiend en kunt u snel aanvangen met uw bouwproject.
Offertebegeleiding
Wij kennen de markt en weten exact waar we op dat moment de offertes moeten aanvragen. De offertes die gemaakt zijn, worden door ons gecontroleerd en vergeleken op prijs-kwaliteit.
Aanbestedingsbegeleiding
Als u eenmaal de offertes hebt ontvangen wordt het tijd om te onderhandelen. We gaan mee met u naar de aannemer om de offerte door te spreken en/of te onderhandelen. Wij zijn 100% onafhankelijk en uw belang staat voorop

Bouwbegeleiding
Vaak heeft u geen tijd of heeft u geen verstand van het bouwproces. Bouwadvies Zeeland maakt tijd en het is ons vakgebied. U kunt ons inzetten op verschillende frequenties; enkel kwaliteitscontrole, wekelijkse controle of u laat ons de directievoering doen. Directievoering betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor uw bouwproject, wij zijn uw aanspreekpunt. In BouwManagement treft u meer informatie hierover.

“100% onafhankelijk!”