Energie Reductie Plan

Home » Energie Reductie Plan
Energie Reductie Plan

Energiezuiniger wonen? Verbouwingsplannen? Mijn woning verduurzamen? Wat zijn de mogelijkheden? Wat is financieel aantrekkelijk? Wat is er in mijn woning toepasbaar? Die mogelijkheden vindt u terug in ons Energie Reductie Plan.

Een Energie Reductie Plan biedt u de eerste stap in het werkelijk verduurzamen van uw woning EN een beter energielabel. Uw woning wordt door een gecertificeerd & onafhankelijke energieadviseur gecheckt. Er wordt gekeken naar energiezuinige maatregelen & energie comfort.

Het levert u duidelijkheid hoe uw energieverbruik te reduceren. Wat past bij uw woning en wat is er mogelijk? Isolatie, dubbelglas, zonnepanelen, etc. etc.  Wat levert u een directe besparing op en welke investeringen zijn voor uw woning toepasbaar en financieel aantrekkelijk. We gaan dieper in op uw gebruikersgedrag, investeringen, verbeteringen en terugverdientijden. Hier wordt een definitief Energie Reductie Plan van gemaakt en u per mail toegezonden.

Wilt u ook genieten van een duurzame(re) woning en uw energiekosten minimaliseren, kies dan voor het Energie Reductie Plan!

Kosten van een Energie Reductie Plan bedragen €350,- inclusief btw en €0,19 / reiskilometer.

Momenteel stelt de RRE (Regeling Reductie Energieverbruik) een voucher beschikbaar, die tot 31-12-2021 verzilverd kan worden als korting. Meldt u zich dan aan bij: www.duurzaambouwloket.nl/onafhankelijk-advies-zeeland

Hoe werkt het Energie Reductie Plan?

1. Aanvraag Energie Reductie Plan.
Vul onderstaande aanvraag in.

2.Contact & Afspraak
Onze energieadviseur neemt contact met u op en maakt meteen een afspraak met u.

3. Woning check
Onze energie adviseur neemt de woning ter plaatse op voor toetsing.

4.Energie Reductie Plan
U ontvangt het Plan per mail met directe tips en adviezen.

Iedere woning en haar bewoners zijn uniek, dus krijgt u maatwerk!