BouwConsult

Home » Diensten » BouwConsult

BouwConsult-logo

Het BouwConsult
BouwConsult
BouwConsult is het inwinnen van informatie en het verkrijgen van advies over uw plan of idee.
Wat zijn de mogelijkheden, waar zitten de pijnpunten, hoe verloopt het vergunning traject, welke aannemer past het beste bij mijn plan, wat zullen de kosten zijn? Deze vragen en nog veel meer kunnen van te voren al beantwoord worden door Bouwadvies Zeeland. Het is verstandig en kostenbesparend om te weten waar je voor staat als je begint aan een (ver)bouwplan.
Hoe werkt het?
Je maakt een afspraak en ter plaatse nemen we het idee, plan of probleem onder de loep. Wensen, budget, kosten, bestaande bebouwing, bestemmingsplan, vergunningen, constructie, praktijk en creativiteit worden bekeken en besproken. Wij gaan daarbij uit van de mogelijkheden en kansen die het pand of plan biedt.

Wij zien direct of uw (ver)bouwwensen haalbaar zijn; technisch, operationeel en zelfs financieel
Misschien dat een ruw ontwerp alvast een optie is. Ook informeren wij u over het vervolgtraject; hoe bereikt u het gewenste eindresultaat en welke stappen dient u hiervoor te nemen? Wij informeren u hierover en werken dit uit in een gedetailleerde offerte.
Voor wie en wat is het geschikt?
Voor iedereen die een (ver)bouwplan of een idee heeft, zelfs in de meest prille vorm. Stel dat u een woning wilt aankopen; in een BouwConsult laten wij u de mogelijkheden zien. Ook kan de makelaar gebruik maken van deze dienst want doordat wij focussen op de mogelijkheden komt het pand in een positief daglicht.  Voor alle technische gebreken is er tenslotte een oplossing!

Als iemand een (ver)bouwplan heeft kunnen wij terugvallen op onze jarenlange praktijkervaring en kennis van zaken om het plan grondig onder de loep te leggen en u van een deskundig advies te voorzien.  Voor de ondernemers is het zaak om goed geïnformeerd te zijn alvorens een torenhoge investering te doen. Een kleine investering voor een groot resultaat. Wij kunnen dat waarmaken omdat wij al meer dan 15 jaar ervaring in de bouw, vergunningen en procedures hebben!

Wat kost een BouwConsult?
Wij gaan altijd uit van een maximaal 3 uur durend BouwConsult. Wij vragen hiervoor €200,= euro exclusief btw. U woont niet in Zeeuws Vlaanderen? Geen enkel probleem, ons werkgebied strekt zich uit in geheel Zeeland en Brabant. Bij aanvraag van een BouwConsult overleggen wij dan vooraf de extra (reis)kosten!

Vraag direct een BouwConsult aan!
Vul in onderstaand contactformulier uw naam en e-mailadres in, en wij contacteren u zo snel mogelijk terug!

”Wij denken met u mee! Altijd advies op maat!”