Bouwadvies Zeeland, Anno 1998

Wim van Acker

Marie-Louise Verras

Wim en Marie-Louise...

…zijn samen de stevige fundering van Bouwadvies Zeeland.

Kenmerkend voor het bedrijf is de praktijkervaring vanuit de bouwwereld en haar vakkennis. Een team dat op elkaar is ingespeeld, dat moeite doet om de klant ook echt te leren kennen. Ieder project doen wij samen met onze klant omdat wij het belangrijk vinden dat een woning de authenticiteit van de bewoner uitstraalt.

Een woning wordt tenslotte rondom mensen gebouwd….een ultiem woongenot is het eindresultaat. Daar worden wij blij van!

Wim van Acker….een man uit de praktijk, waar hij de kneepjes van het vak in de bouwwereld onder de knie kreeg als uitvoerder, calculator en werkvoorbereider. MTS diploma. Hij is een kei in AutoCad tekenen. Eind 1998 richtte Wim van Acker Bouwadvies Zeeland op. Wim is bouwkundige in hart & nieren. Denkt oplossingsgericht, is creatief en praktisch.

Marie-Louise Verras…stapte een paar jaar later in en heeft een boekhoudkundige en marketing achtergrond, wat een goede aanvulling bleek te zijn voor het bedrijf. Feeling voor ondernemen. Bedrijfsvoering, teksten schrijven en concepten ontwikkelen is helemaal haar ding. Beiden hebben een passie voor architectuur.

Beiden zijn betrokken bij ons leefklimaat en denken daarom ook aan een energiezuinigere toekomst. Duurzaamheid krijgt bij het ontwerpen van woningen onze onverdeelde aandacht. Inmiddels hebben we hiervoor een betrouwbaar netwerk aan contacten opgebouwd waar we ook onze klanten graag gebruik van laten maken.

Gezien deze toekomstvisie rondde in 2021 Wim zijn HBO opleiding voor EP detailmethodiek energieadviseur met goed gevolg af. Hierdoor kunnen wij als gekwalificeerd bureau onze klanten een goed energieadvies geven, een juist energielabel opmaken en een BENG berekening voor nieuwbouwwoningen maken. Trots dat we een steentje bij dragen!

Samenwerken

Samenwerken is een groot begrip dat wij ten volle benutten om onze klant goed van dienst te kunnen zijn. Zo hebben wij uitstekende contacten bij de gemeentes, de provincie Zeeland en het Waterschap. Door goed overleg loopt een project veel soepeler en sta je later niet voor vervelende verrassingen.


Ieder zijn vak, zeggen wij altijd. Onze projecten worden steeds fantastisch in beeld gebracht door Klaske Kuperus Fotografie. Interieur ontwerp nodig? Ook hiermee kunnen we u van dienst zijn. Samen met Anouk The Home Stylist krijgt u het volledige plaatje van uw bouwplan.

Recensies

Onze passie voor architectuur brengen wij graag over aan onze klanten. Een tevreden klant is voor ons die gouden medaille. 

Toch gelukt om die nieuwe trap te realiseren. Dankzij jouw advies is alles prima gelukt. Wij zijn er super blij mee! Groeten Jeroen & Monique.

Dank je voor de prachtige foto’s! En wie had dit beter kunnen ontwerpen dan Bouwadvies Zeeland? Groetjes P.

Enthousiast, betrokken en gedreven!