Bouwkundig Tekenwerk

Nu u voor ogen heeft hoe uw bouwplan er straks uit komt te zien, gaan wij het ontwerp uitwerken tot een bouwkundig niveau. Wij weten exact wat er noodzakelijk is voor de vergunning en de daadwerkelijke bouw.

Alle informatie die we tot nu toe hebben uit het en de gaan we verwerken; constructie, installaties, bouwkundige principe detailleringen, energie vraagstukken. Het ontwerp wordt omgezet in op schaal nauwkeurig uitgewerkte plattegronden, doorsneden, aanzichten, funderings- en een kapplan. Enkele voorbeelden van ons tekenwerk kunt u zien in onze PORTFOLIO.

Alle detailleringen die van belang zijn worden apart uitgewerkt. Tekenwerk voor verbouwingen zijn in sommige gevallen veel complexer dan nieuwbouw omdat we te maken hebben met de bestaande situatie, fundering en eventueel buren. We inspecteren dan op locatie de bestaande bouw en werken de bestaande bebouwing ook nauwkeurig uit. Uiteraard kunnen bestaande tekeningen van belang zijn.

Voor een Belgische architect, aannemer of ontwikkelaar is het mogelijk om de ontwerpen te vertalen in de Nederlandse regelgeving.

Het bouwkundig tekenwerk is pas perfect als alle details kloppen.

Indien het project een vergunningsplicht heeft dient dit tekenwerk als basis voor het indienen van de omgevingsvergunning. Daarom is het van belang als alle gegevens correct zijn verwerkt. Het voordeel van ons bouwkundig tekenwerk is dat een aannemer u een nauwkeurige offerte prijs kan geven omdat de aannemer alle details hiervan kan aflezen. Ook als u zelf gaat bouwen is ons tekenwerk uw naslagwerk! Het zorgt het een soepelere uitvoering.

Heeft u al een ontwerp? Geen probleem, wij werken het graag bouwkundig voor u uit. Ook architecten, aannemers en projectontwikkelaars kunnen van onze diensten gebruik maken.

Deskundig tekenwerk voorkomt faalkosten tijdens de bouw