BOUWEN zonder KIJKEN

Bouwadvies Zeeland zoekt deelnemers voor een nieuw programma, uniek in Nederland!

Durft u? Uw perceel of verbouwing compleet aan ons overlaten zodat wij uw droomhuis ontwerpen aan de hand van een moodboard? En zonder dat u iets controleert of van te voren ziet dient ons team uw bouwvergunning bij de gemeente in. Na goedkeuring kunt u aan de slag met uw bouwplan…..

Bouwadvies Zeeland durft dit aan!

 

Zoiets als het programma “KOPEN zonder KIJKEN”.

Even serieus…… er zit wel een kern van waarheid in hoe wij werken. Wij hebben de kwaliteiten en deskundigheid in huis om een gewenst eindresultaat voor onze klant te behalen. Het enige verschil is dat de klant bij ons betrokken wordt in het traject zodat zij volledig voorbereid zijn op het daadwerkelijke bouwen. Willen ze “sleutel-op-deur”…… dat kan, dan coördineren we alles zodat zij zelf alleen maar hoeven te genieten als de woning echt klaar is.

Hoe leveren wij kwaliteit?

Voordat we starten weten we al wat toegestaan is op het perceel en wat de mogelijkheden zijn bij een verbouwing. Als het nodig is gaan we in gesprek met overheden zoals Gemeente, Waterschap, Rijkswaterstaat of Provincie. Door ons netwerk hebben wij rechtstreekse contacten wat de lijnen lekker kort houdt.

Alles duidelijk? Groen licht van de gemeente? Dan vertalen we de wensen van de klant naar een ontwerp. We houden hier alvast rekening met duurzaamheid, constructies, materiaal gebruik, kleuren, stijl, praktische zaken, uitstraling, voorkeuren, budget, kosten, persoonlijke gezinssamenstelling, omgeving etc.etc. We nemen voor dit deel ruimschoots de tijd en gaan veelvuldig in gesprek met de toekomstige bewoner. Tenslotte vormt dit de basis!

Als het ontwerp verfijnd is en eventueel in een 3D animatie is getoond leggen we het voor aan de Welstandcommissie. Correspondentie en overleg met gemeente regelen wij volledig.

Het ontwerp wordt zeer nauwkeurig uitgewerkt in een bouwkundige tekening. Deze dient als naslagwerk voor de aannemer en de zelfbouwer. We zorgen dat elk belangrijk detail is uitgewerkt zodat het schrijven van een bestek overbodig is. Wij wijzen de bouwer erop alles na te meten in het werk zodat faalkosten worden voorkomen.

Niet enkel het tekenwerk is van belang, maar ook de bouwbesluitberekeningen die verplicht zijn als er een vergunning voor uw bouwplan worden door ons meegeleverd. Ons team is gekwalificeerd om alle benodigde berekeningen te maken en bij de vergunningaanvraag toe te voegen. U hoeft hier geen derde partij voor in te schakelen.

Derde partij denkt u? U heeft toch maar één partij in de hand genomen? Simpel….u bent voor ons altijd de eerste partij, wij de tweede. Vanaf het moment dat wij uw project in onze planning zetten draait alles om de eerste partij, u dus!

Onze focus ligt op een 100% gewenst eindresultaat. Alles wat er vanaf uw idee tussen het eindresultaat dient te gebeuren, daar zorgen wij voor.

U zou dus eigenlijk gerust bij ons kunnen “BOUWEN zonder KIJKEN”.

Neemt u de uitdaging aan?

Team BOUWEN zonder KIJKEN 😉  

 

Een goed idee verdient het beste advies!