Leuk je te ontmoeten

Beleef, voel en proef wat de streek je te bieden heeft. De prachtige vergezichten, de verrassende natuur, het wassende water. De verrukkelijke producten van het land én uit de zee. De Bourgondische ingestelde, maar hardwerkende mensen en de bereidheid om je uit te nodigen voor een kijkje in dit heerlijke bestaan. Geniet van de weelderige rust. Geniet van alles wat aan jouw ogen voorbij trekt. Voel de wind in jouw haren… Laat jezelf in de watten leggen met fijne dranken en spijzen. Bij restaurant Paviljoen ’t Schor (homepage www.tschor.nl)

Als men dit leest zie je toch werkelijk voor je hoe deze ondernemers zich optimaal inzetten voor hun klanten. Bij Bouwadvies Zeeland overheerst dit streven ook dagelijks, er ECHT zijn voor de klant.

De eigenaren, Danny en Christien, weten als geen ander wat er allemaal aan vooraf gaat voordat een gebouw ook daadwerkelijk klaar is om klanten te ontvangen. Zij gaven ons het vertrouwen om het voortraject van vergunningen te belopen. Waar www.Bogarden.be voor het ontwerp zorgde, zette ons team zich in voor het bouwkundige gedeelte en de aanvraag van de vergunningen.

De kwaliteiten van ons bouwkundig team op een rijtje:

1. Deskundigheid

Grondige kennis van bouwmaterialen, constructietechnieken, bouwnormen, regelgeving en voorschriften. Op de hoogte zijn en blijven van de laatste ontwikkelingen in de bouw & trends. Wij zorgen dat onze technische kennis up-to-date is.

2. Probleemoplossend

Bouwprojecten zoals Paviljoen ’t Schor brengen complexe uitdagingen met zich mee. Een buitendijks paviljoen. Denk maar eens aan storm, springvloed en het naastliggende Natura 2000 gebied… en welke oplossing daarvoor nodig is. Een top bouwkundig team, zoals het onze, is in staat om vooraf eventuele opduikende problemen te analyseren en ook effectieve oplossingen te bedenken.

3. Analytisch

Analyses van bouwplannen, blauwdrukken en technische specificaties. Hieruit volgen nauwkeurige berekeningen, het ontdekken van risico en haalbare ontwerpoplossingen. Naast ervaring houden wij deze kennis bij d.m.v. het behalen van kwalificaties en certificaties.

4. Communicatie

Effectieve communicatie is essentieel in een vergunning traject. Technische concepten moeten duidelijk uitgelegd/overlegd worden aan de klant, e.v.t. de ontwerper, ingenieurs, overheden en andere betrokkenen. Omgedraaid luisteren wij goed; wensen en behoeften van de klant dienen omgezet te worden in concrete bouwplannen. Ons netwerk is uitgebreid zodat de lijnen met verschillende partijen kort zijn.

5. Focus

Een bouwplan moet voldoen aan voorschriften, normen en regelgeving. Focus is hierbij een toverwoord. Fouten en gebreken dienen in het voortraject getraceerd te worden zodat latere faalkosten worden voorkomen. Kwaliteit staat hier voorop in teken van het eindresultaat.

6. Bouwkundig tekenwerk

Naast het feit dat wij ons ontwerp in 3D aanleveren, dient ons bouwkundig tekenwerk zowel voor de aanvraag van de vergunning als voor het gebruik als naslagwerk voor aannemer of de zelfbouwer. Kennis van de praktijk in het daadwerkelijke bouwproces is hierbij een must.

7. Creativiteit

Ondanks het feit dat ons bouwkundig team werkt binnen technische beperkingen zijn ze creatief erg sterk. Zij zijn in staat om innovatieve oplossingen te bedenken die zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk zijn.

8. Klantgerichtheid

Wij zijn in staat om de verwachtingen van onze klant te begrijpen en te overtreffen met ons doel om een 100% klanttevredenheid na te streven.

7. Fee

De kostprijs die onze klant betaalt moet evenredig zijn aan het leveren van kwaliteit. Onze fee dient zichzelf terug te verdienen tijdens het complete bouwproces. Wij zijn het ook aan onszelf verplicht om de investering van onze klant waar te maken. Hier zijn we ons zeker van bewust en daar staan we voor.

Onze expertise is een verzameling van bovengenoemde kwaliteiten. Hierdoor is Bouwadvies Zeeland in staat om waardevolle bijdragen te leveren aan bouwprojecten zoals Paviljoen ’t Schor.

Bent u ondernemer en heeft u een bouwplan? Ga eens met ons rond tafel zitten! Wij vinden het leuk je te ontmoeten.

 
Groeten van ons bouwkundig team

Een goed idee verdient het beste advies!